Kocamustafendi İlkokulu

Belgegeçer : 0 252 214 14 37
WEB https://kocamustafendiio.meb.k12.tr
Adres : Şeyh Mahallesi Kocamustafendi Caddesi Menteşe /Muğla
VİZYON : VİZYONUMUZ İlköğretim okulları yönetmeliğinden aldığı dayanakla Büyük Atatürk’ün çağdaş uygarlık ülküsünü hedef alarak dinamik, demokratik, özgün, etkili ve nitelikli bir okul ortamında çevremizde eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak
MİSYON : MİSYONUMUZ “Milli eğitim temel kanununa ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda, çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin etkinlik ve verimliliklerini arttırmak, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek ve bağlı ürünlerini kullanmalarını sağlamak, öğrencilerimizin başarılarını en üst seviyeye çıkarmak için gerekli danışmanlık ve rehberlik hizmetlerini sunmak, veli ve çevre desteğini en üst seviyeye çıkararak eğitim-öğretim ortamlarını geliştirmek ve öğrencilerimizin kullanımına sunarak, öğrencilerimize ve çevremize en iyi şekilde katkı sağlamaktadır.”
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30-12:00 / 13:30-15:05
Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Toplu Taşıma
Yerleşim Yeri : Okulumuz Muğla Belediye binasının karşısında yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz merkez ilçede olup; Milli Eğitim Müdürlüğüne uzaklığı 1 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :